donderdag 4 maart 2010

Marijn's vijfde verjaardag

Wat is er zoal nog meer gebeurd sinds oud & nieuw, nou natuurlijk is Marijn jarig geweest en hij is alweer vijf jaar oud, wat gaat het allemaal toch snel. Marijn was dit jaar op donderdag jarig, dus mocht hij trakteren in de klas, maar pas nadat hij wakker was gemaakt door zijn broertje en papa en mama, natuurlijk met cadeaus want die horen er nu eenmaal bij. Je moet op school toch wel iets kunnen laten zien.

Allemaal aangekleed en iets gegeten in de auto, eerst Tobias weggebracht, en toen naar school met de traktaties, fotocamera en de cadeaus. Juf Anja vroeg nog waar Tobias was, waarop wij zeiden dat deze bij de kindjes was, hij had dus ook mee mogen komen om het verjaardagsfeestje te vieren. Jammer, maar helaas. We moesten Marijn echt de klas induwen omdat hij er helemaal geen zin in had, maar gaandeweg het feestje zag je hem ontdooien en ging hij steeds meer meedoen, super om te zien. Na het feestje van bijna een uur mocht er eindelijk getrakteerd worden, de traktatie was een koekmobieltje met een houten tolletje, een heel geslaagde traktatie. Daarna gingen wij weer naar huis, dwz Bauke ging naar huis en ik naar mijn werk. 's Middags hebben ze op de BSO ook nog een feestje gevierd met chips. Marijn mocht kiezen wat we zouden gaan eten en hij koos voor frietjes, lekker hoor.

Zaterdag 30 januari 2010, eindelijk was het zover het grote verjaardagsfeest waar iedereen zou komen en cadeautjes mee zou brengen, nou een feest is het geworden. Marijn was ontzettend jarig, het was echt zijn feestje, erg leuk om te zien dat hij zich zo groot voelde en je zag hem gedurende de dag gewoon groeien. Als er iemand kwam met cadeautjes dan ging hij er echt even voor zitten. Het was een hele leuke en fijne middag en dat werd zoals gewoonlijk afgesloten met soep en broodjes, dit keer overigens geen zelfgemaakte soep, maar niet minder lekker.

's Avonds rolde er een supervermoeide maar overgelukkige 5-jarige kleuter zijn bed in, wat was het een superfeest, op naar nummer 6.

Groetjes Martine & Co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten