vrijdag 6 november 2009

Nieuw begin

Wat is er nu een mooier begin van een nieuwe blog als de eerste samenkomst van de familie Berkouwer (buiten begrafenissen/crematies om). Vandaag 8 november 2009 komen we voor het eerst sinds jaren bij elkaar over de vloer.

De eerste "familiedag" is achter de rug. Deze keer waren het alleen nichten en 1 neef. Eerst een kopje koffie of thee met een plakje cake (bijna direct uit de oven) lekker warm en verser kan natuurlijk niet. Hij was dan ook binnen de kortste keren helemaal op.

Na het kopje koffie en de mokken thee zijn we naar Bosch en Duin gereden (Loonse en Drunense Duinen), daar hebben we lekker een eind gewandeld, rond half vier waren we weer thuis en daar heb ik soep vast opgezet zodat deze langzaam warm kon worden.
Helaas moesten Sandra en Cyrillio en de kinderen Simon en Chris eerder gaan omdat Chris niet lekker in orde was, had koorts en was gewoon ziek, geen soep voor dit deel van de familie, Petra en Jeroen hebben nog wel soep gegeten en daarna zijn ze ook weer richting huis (Rietmolen) gereden. Ook Martijn en Lincy waren erbij en ook zij zijn na de soep weer naar huis gegaan.

Ik heb het een hele fijne middag gevonden en dit gaan we wat ons betreft zeker een keer herhalen, want een goede familieband is wel heel erg fijn. De volgende keer spreken we een keer af in het Oosten van het land.

Tot zover,

Martine & Co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten